10 / Sep / 2019
Ingrediënten:
* Snede volkoren brood naar keuze (1,5cm dik)
* 4 Sneetjes zachte geitenkaas
* 1 Eetlepel balsemienhoning
* Handvol rucola
* Grofgehakte walnoten
* Gedroogde veenbessen
* 2 Verse aardbeien
* Frambozenazijn (of andere naar keuze)
* Olijfolie, peper, zeezout
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Snijd het brood in twee en beleg elke helft met twee sneetjes van de kaas.
- Plaats de broodjes op de rooster in de oven gedurende 10min of tot de kaas goudbruin begint te kleuren.
Maak intussen de salade.
- Meng de rucola met de noten en veenbessen.
- Snijd de aardbeien in vieren en voeg deze ook toe.
- Besprenkel met olijfolie en enkele druppels azijn.
- Werk af met een snuifje zout en peper. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Haal de toast uit de oven en schik samen met de salade op een bord. Verdeel de honing over de beide helften van de toast.